Cliëntondersteuning Wlz is er voor iedereen met een Wlz indicatie (Wet langdurige zorg). Thuis in Mantelzorg biedt deze kosteloze ondersteuning.

Thuis in Mantelzorg, de nieuwe naam van Thuis in Clientondersteuning, is één van de partijen die onafhankelijke clientondersteuning Wlz biedt voor mensen in de langdurige zorg.

ga door naar onze website thuisinclientondersteuning.nl

Thuis in Clientondersteuning is al jaren actief als zelfstandig mantelzorgmakelaar en clientondersteuner en is goed op de hoogte van de wetten en laatste regelgeving. Of het nu gaat om het geven van informatie en advies, het vinden van de juiste zorgaanbieder, het schrijven van een ondersteuningsplan of het bemiddelen tussen zorgaanbieders. Thuis in Clientondersteuning is in staat voor elke zorgsituatie een juiste en meest adequate oplossing te vinden.

Wij bieden volledig onafhankelijke en persoonlijke ondersteuning aan onze cliënten. Wij hebben daarbij extra aandacht voor de mantelzorger, in veel situaties de spilfiguur wanneer het gaat om het welzijn van de cliënt. En het allerbelangrijkste: Het belang van de cliënt staat altijd voorop!

Gratis en onafhankelijk

Thuis in Clientondersteuning denkt mee over hoe de zorg het beste past in de situatie en het goed georganiseerd kan worden. De ondersteuning is gratis en onafhankelijk van zorgaanbieders of zorgkantoor. Iedereen met een indicatie voor Langdurige Zorg (Wlz) kan gebruik maken van cliëntondersteuning Wlz. Dit geldt ook voor vertegenwoordigers of mantelzorgers van mensen met een Wlz-indicatie.

Regionale kennis

Thuis in Clientondersteuning biedt vanuit de Wet Langdurige Zorg onafhankelijke cliëntondersteuning Wlz in de Zorgkantoorregio’s Apeldoorn/Zutphen, Arnhem, Drenthe, Flevoland, Friesland, Groningen, Midden-IJssel, Waardenland, Utrecht en Zwolle. Ga voor meer informatie naar de website van Thuis in Clientondersteuning.

Contact

Voor cliëntondersteuning Wlz zijn we tijdens kantooruren (8:30 – 17:30) bereikbaar via 085 30 32 985 (lokale belkosten) Mailen kan ook via ons contactformulier. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan een kijkje op de website Thuis in Clientondersteuning.