Alle mensen met een indicatie voor langdurige zorg (met een Wlz-indicatie, de Wet Langdurige Zorg) kunnen kosteloos hulp krijgen van één van de onafhankelijke cliëntondersteuners van WlzCliëntondersteuning.nl©. De nieuwe cliëntondersteuner: WlzCliëntondersteuning.nl©

WlzCliëntondersteuning.nl© is een samenwerkingsverband van drie zelfstandige onafhankelijke cliëntondersteuners: Nienke Boekhout, Caroline van der Hek en Jeanet Kraaij. Zij zijn al jaren actief als zelfstandig mantelzorgmakelaar waardoor zij goed op de hoogte zijn van de wetten en laatste regelgeving. Of het nu gaat om het geven van informatie en advies, het vinden van de juiste zorgaanbieder, het schrijven van een ondersteuningsplan of het bemiddelen tussen zorgaanbieders. Zij zijn in staat voor elke zorgsituatie een juiste en meest adequate oplossing te vinden. “En het allerbelangrijkste: Het belang van de cliënt staat altijd voorop!” aldus Nienke Boekhout.

Gratis en onafhankelijk
“Wij bieden écht onafhankelijke en persoonlijke ondersteuning aan onze cliënten. Wij hebben daarbij extra aandacht voor de mantelzorger, in veel situaties de spilfiguur wanneer het gaat om het welzijn van de cliënt” aldus de dames. “Daar maken wij het verschil.” WlzCliëntondersteuning.nl© denkt mee over hoe de zorg het beste past in de situatie en het goed georganiseerd kan worden. De ondersteuning is gratis en onafhankelijk van zorgaanbieders of zorgkantoor. Iedereen met een indicatie voor Langdurige Zorg (Wlz) kan gebruik maken van cliëntondersteuning. Dit geldt ook voor vertegenwoordigers of mantelzorgers van mensen met een Wlz-indicatie.

Regionale kennis
WlzCliëntondersteuning.nl© biedt vanaf 1 januari 2016 vanuit de Wet Langdurige Zorg onafhankelijke cliëntondersteuning in de Zorgkantoorregio Zwolle van Zilveren Kruis Zorgkantoor. Iedereen met een Wlz-indicatie woonachtig in een van de volgende gemeenten kan ons kosteloos inschakelen: Steenwijkerland, Staphorst, Zwartewaterland, Zwolle, Dalfsen, Ommen, Kampen, Hattem, Oldebroek, Elburg, Nunspeet, Ermelo, Putten, Harderwijk of Hardenberg.

Contact
De cliëntondersteuners van WlzCliëntondersteuning.nl© zijn tijdens kantooruren (8:30 – 17:30) bereikbaar via 085 30 32 985 (lokale belkosten) Mailen kan ook: info@wlzclientondersteuning.nl. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan een kijkje op onze website www.wlzclientondersteuning.nl.

Share